...

Σχετικά με εμάς

Έργα Πρασίνου

Αφοί Φασουλάκη Ο.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα  κατασκευής και συντήρησης αστικού και περιαστικού πρασίνου του σε ιδιωτικά και δημόσια έργα.. Ασχολείται κυρίως με μεγάλες κατασκευές διαμόρφωσης φυσικού τοπίου και με την ανάπτυξη του πρασίνου σε έργα υποδομής, στην προμήθεια φυτων  καθώς επίσης και στο χώρο της απεντόμωσης και μυοκτονίας

Η άρτια επιστημονική κατάρτιση της διεύθυνσης (πτυχιούχοι  Γεωπονικών Πανεπιστημίων) παρέχει έμπειρες και τεκμηριωμένες κατευθύνσεις και συμβουλές που εξασφαλίζουν την ποιότητα και τη διάρκεια των υπηρεσιών της. 

Η εταιρία έχει δημιουργήσει την δυνατότητα  υποστήριξης, παρακολούθηση και διαχείριση αναλωσίμων υλικών, οργάνωση χρονοδιαγράμματος εργασιών, προτάσεις βέλτιστης χρήσης για εξοικονόμηση πόρων και απευθείας έκθεση αναφορών (reporting) στον πελάτη για όλα τα αντικείμενα που καλείται να παρακολουθεί.

 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
ΦΑΣΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Στόχος μας

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες οι οποίες  αναπτύσσονται στο χώρο, που με την συμμετοχή τους   θα  αυξήσουν την ποιότητα, θα διευκολύνουν τον έλεγχο και την ακεραιότητα των υπηρεσιών.

Μας υποστηρίζετε για...

Ανταγωνιστικές Τιμές

Σας προσφέρουμε πάντοτε ανταγωνιστικές τιμές σε όλες μας τις υπηρεσίες

Συνέπεια Παράδοσης

Βασικό μας μέλημα είναι η τήρηση των προσυμφωνημένων χρονοδιαγραμμάτων.

Άριστη Υποστήριξη

Παρέχουμε πάντοτε άριστη τεχνική υποστήριξη, σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο.

Χρόνια Επαγγελματικής Εμπειρίας
0 +
Ευχαριστιμένοι Πελάτες
0 +
Ολοκληρωμένα Projects
0 +