...

Συντήρηση Πρασίνου

Η σωστή συντήρηση του κήπου

Η συντήρησή κήπου, επειδή δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, είναι απαραίτητο να γίνεται από  ανθρώπους με ειδικές γνώσεις, οι οποίοι θα παρέχουν στα φυτά την απαιτούμενη φροντίδα προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγιή ανάπτυξή τους. Οι ίδιοι θα αναλάβουν να κάνουν και προσεκτική διαχείριση του νερού ποτίσματος προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη οικονομία. 

Εξειδικευμένα συνεργεία

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας επισκέπτονται σε τακτικά διαστήματα το χώρο σας διεκπεραιώνοντας κάθε απαραίτητη εργασία για τη συντήρηση του κήπου σας.

Οι βασικές εργασίες του συντηρητή είναι οι εξής:

ΣΚΑΛΙΣΜΑ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΚΑΖΟΝ: περιλαμβάνονται  ολες οι εργασίες όπως: κούρεμα, αερισμός, ξεχόρτισμα, επισπορά, λίπανση, καταπολέμηση ασθενειών, 

ΚΛΑΔΕΜΑ διαμόρφωσης των φυτών του κήπου από εξειδικευμένο προσωπικό

ΨΕΚΑΣΜΟΣ όλων των φυτών και του γρασιδιού για καταπολέμηση ασθενειών που τυχών παρουσιαστούν ή/και προληπτικά αν κρίνεται αναγκαίο. Ψεκασμός για καταπολέμηση των ζιζανίων. Υπεύθυνος για το ψεκασμό είναι γεωπόνος της εταιρείας μας και θα γίνεται πάντα με γνώμονα την καλή υγεία και ευρωστία των φυτών αλλά και το σεβασμό προς το περιβάλλον. 

ΛΙΠΑΝΣΗ. Χρήση λιπασμάτων, σύνθετα με ιχνοστοιχεία, κατάλληλα για το είδος των φυτών, αλλά και την εποχή χρήσης.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ όλου του χώρου από υποπροϊόντα συντήρησης όπως φύλλα, κλαδιά ,απορρίμματα κτλ.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΔΕΥΣΗΣ και προγραμματισμός του υπολογιστή για ορθή διαχείριση του νερού ανάλογα με τις ανάγκες των φυτών και του χλοοτάπητα σύμφωνα με την εποχή και τις βροχοπτώσεις.

Μετά το πέρας της επισκέψεως του συνεργείου μας θα σας παραδίδεται δελτίο επίσκεψης με ημερομηνία και ώρα επίσκεψης έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι τηρείται η συμφωνία μας

Δείτε ακόμα...

Μελέτη Πρασίνου

Ο σχεδιασμός ενός κήπου διέπεται από απλές αρχές που αποκτήθηκαν μετά από αιώνες παρατήρησης της φύσης και εφαρμόζονται εδώ και αιώνες.

Κατασκευή Πρασίνου

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών

Συντήρηση Πρασίνου

Η συντήρησή κήπου, επειδή δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, είναι απαραίτητο να γίνεται από ανθρώπους με ειδικές γνώσεις

Διαχείριση Νερού

Με γνώμονα την εξοικονόμηση νερού και την καλή υγεία των φυτών κατασκευάζονται αρδευτικά δίκτυα που μπορουν να ανταπεξελθουν και στα πιο απαιτητικά έργα πρασίνου

Κλάδεμα Ψηλών Δένδρων

Δυνατότητα για κλάδεμα και κοπή δέντρων με μεγάλο ύψος, που κρίνονται επικίνδυνα είτε σε κτιριακές εγκαταστάσεις εργοστασίων, σε οικίες, ιδιωτικούς χώρους,

Διαχείριση Φυτικών Υπολειμμάτων

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις, η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της λιπασματοποίησης της αποβαλλόμενης φυτικής βιομάζας των εργασιών πρασίνου.