...

Εργασίες Πρασίνου

Τι σας προσφέρουμε...

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός που διαθέτει καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων των εργασιών κατασκευής και συντήρησης έργων πρασίνου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται στην επιχείρηση, η σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, η άρτια δομή της εταιρείας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου ποιότητα στα έργα της. Η εταιρεία είναι διαπιστευμένη με όλα τα απαραίτητα διεθνή πρότυπα για τη διασφάλιση της ποιότητας στις παρεχόμενες από αυτή υπηρεσίες (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 κ.α). 

Βρείτε μας

Διεύθυνση

Γάζι, Ηρακλείου Κρήτης Τ.Κ

71414

Ώρες Επικοινωνίας

Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-16:30

Πιο αναλυτικά...

Μελέτη Πρασίνου

Ο σχεδιασμός ενός κήπου διέπεται από απλές αρχές που αποκτήθηκαν μετά από αιώνες παρατήρησης της φύσης και εφαρμόζονται εδώ και αιώνες.

Κατασκευή Πρασίνου

Η εταιρία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών

Συντήρηση Πρασίνου

Η συντήρησή κήπου, επειδή δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, είναι απαραίτητο να γίνεται από ανθρώπους με ειδικές γνώσεις

Διαχείριση Νερού

Με γνώμονα την εξοικονόμηση νερού και την καλή υγεία των φυτών κατασκευάζονται αρδευτικά δίκτυα που μπορουν να ανταπεξελθουν και στα πιο απαιτητικά έργα πρασίνου

Κλάδεμα Ψηλών Δένδρων

Δυνατότητα για κλάδεμα και κοπή δέντρων με μεγάλο ύψος, που κρίνονται επικίνδυνα είτε σε κτιριακές εγκαταστάσεις εργοστασίων, σε οικίες, ιδιωτικούς χώρους,

Διαχείριση Φυτικών Υπολειμμάτων

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις, η εταιρεία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της λιπασματοποίησης της αποβαλλόμενης φυτικής βιομάζας των εργασιών πρασίνου.